doctorcoropceanu@gmail.com

În calitate de Doctori, am plasat în centrul acțiunilor noastre pacientul. Menținerea stării de sănătate este valoarea de bază a profesiei noastre de medic.

Oferirea serviciilor medicale de calitate și construirea în același timp a relațiilor de prietenie durabilă cu toți pacienții, ne ajută să-i cunoaștem mai bine, să le știm istoricul medical, pentru a interveni prompt în momentul în care situația o impune.

Valorile pe care ne bazăm în activitatea noastră de Doctori sunt:

  • Încredere, confidențialitate și promptitudine în relația medic-pacient, pentru acordarea unei asistențe medicale personalizate;
  • Dezvoltare și optimizare a activităților și proceselor specifice ca răspuns la nevoile pacienților;
  • Factorul uman este centrul de calitate a actului medical, iar tehnologia îi asigură suportul de care are nevoie pentru un act medical prompt și eficient;
  • Cercetarea, inovarea și informarea sunt preocupări esențiale pentru a reuși să menținem serviciile la cele mai înalte standarde de calitate.
În conformitate cu Legea Nr. 263 din 27.10.2005 ”Cu privire la drepturile și responsabilitățile pacientului” Pacientul are dreptul la:
În conformitate cu Legea Nr. 264 din 27.10.2005 "Cu privire la exercitarea profesiunii de medic" medicul este în drept:
În conformitate cu Legea Nr. 264 din 27.10.2005 "Cu privire la exercitarea profesiunii de medic" medicul e obligat:
În conformitate cu Legea Nr. 263 din 27.10.2005 "Cu privire la drepturile și responsabilitățile pacientului" pacientul are următoarele responsabilităţi: